Actueel

Landelijke campagne roept zorgstudenten op voor bijbaan

Op donderdag 18 februari is een landelijke campagne gestart die erop gericht is om medische studenten werkervaring te laten opdoen in de zorg. Extra handen voor de zorg gaat actief op zoek naar tweede-, derde-, en vierdejaars studenten die een mbo, hbo of universitaire opleiding volgen in zorg of welzijn.

Studenten die een opleiding volgen tot verzorgenden, verpleegkundige, behandelaar of arts kunnen zich via deze link aanmelden bij Extra Handen voor de zorg. Na aanmelding worden zij afhankelijk van de vraag in een organisatie gematcht op basis van hun opleiding, kennis en beschikbaarheid.

Meedoen

Als zorgorganisatie kun je zelf meehelpen aan het succes van de landelijke campagne. Download hier de social media posts, die je kunt verspreiden op je eigen kanalen.

Extra handen voor de zorg

Het landelijk initiatief Extra handen voor de zorg verbindt mensen die willen helpen tijdens de coronacrisis aan zorgorganisaties. Sinds de start van het initiatief zijn ruim 13.000 mensen aangeboden aan zorgorganisaties. Extra handen voor de zorg is een breed, niet-commercieel samenwerkingsverband van regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, Nu’91, CNV, Actiz, andere brancheverenigingen, beroepsverenigingen, Extra ZorgSamen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lydia Tiemens, persvoorlichter bij Extra handen voor de zorg: 06 47114770 of l.tiemens@regioplus.nl. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in zorg en welzijn rondom het coronavirus? Abonneer je dan hier op onze speciale corona-nieuwsbrief.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.