Actueel

Nieuw lid: Fokus Wonen

We willen je graag voorstellen aan het nieuwste lid van ons werkgeversverband: Fokus Wonen. De zorginstelling verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), 24 uur per dag, 7 dagen per week. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Hij of zij woont in een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning.

De Fokuswoningen liggen verspreid in een woonwijk of appartementengebouw en zijn van buiten niet als Fokuswoning herkenbaar. De instelling is actief in heel Nederland en heeft ongeveer 1400 woningen in bijna honderd projecten. 

We heten Fokus Wonen van harte welkom als nieuw lid en kijken uit naar een prettige samenwerking
— Tanja Ineke - Voorzitter bestuur Care2Care
C.M.M. Ineke Voorzitter bestuur Care2Care en bestuurder Libertas Leiden
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.