Actueel

Campagne #ikdoeikkan van start

Tot en met 10 april voert Extra handen voor de zorg de campagne #ikdoeikkan. De campagne is een oproep aan werkgevers om taakgericht te denken in plaats van functiegericht. Hiermee worden werkgevers (met name zorgbestuurders, HR-managers en teamcoaches) geïnformeerd over de mogelijkheden van de mensen die via Extra handen voor de zorg beschikbaar zijn. Talloze mensen zetten hun talent en kennis namelijk in om zorgpersoneel te ondersteunen waar dat nodig is. Er staan er nog veel klaar om direct te helpen.

Ondersteuning nodig in jouw zorgorganisatie? Extra handen voor de zorg zorgt graag voor een passende match. Ga naar https://www.extrahandenvoordezorg.nl/zorgorganisatie/ of bel 088 0182 899.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze campagne en Extra handen voor de zorg? Neem dan contact op met Franciska de Boer (projectleider a.i. crisisinstroom) via f.deboer@zorgzijnwerkt.nl of 06 - 45 02 22 80.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.