Actueel

Eerste editie Matchcafé leidt tot meerdere vervolggesprekken

Tijdens de Ontdekdezorg week vond voor de eerste keer het Matchcafé plaats. Twaalf zorg- en welzijnsinstellingen gingen in gesprek met zo’n dertig potentiële werknemers om uit te vinden of zij in aanmerking komen voor een functie. 

Vijf deelnemende organisaties hebben aangegeven met één of meerdere kandidaten een vervolggesprek aan te gaan. In totaal kunnen minstens tien deelnemers hierop rekenen. Een mooi resultaat voor deze aftrap. 

Wij willen alle organisaties hartelijk danken voor hun deelname aan de eerste editie van het Matchcafé. Gedurende dit jaar zullen er nog meerdere volgen. Houd daarvoor de kanalen van ZorgZijn Werkt goed in de gaten.

Wat is het Matchcafé?

Met de Matchcafés brengen we werkgevers op een andere manier dan gebruikelijk in contact met werkzoekenden. Hierdoor zijn zij mogelijk eerder geneigd verder in gesprek te gaan met een kandidaat, dan dat zij alleen op basis van informatie op papier zouden zijn. Daarnaast is het een platform voor organisaties om een duidelijk en realistisch beeld te kunnen schetsen van wat werken (en leren) bij hun organisatie inhoud.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de pagina van het Matchcafé. Je kunt daarnaast ook contact opnemen met projectleider Linda van der Veer via l.vanderveer@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 25 72.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.