Actueel

Schrijf je in voor de Gezond & Zeker week

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De corona crisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker van 21 t/m 25 juni opnieuw meerdere online trainingen, workshops en webinars beschikbaar voor zorg-professionals. Zij kunnen deelnemen aan allerlei sessies rondom de Gezond & Zeker thema’s: fysieke belasting, agressie en werkdruk/werkbalans. Allemaal veilig vanuit huis of de eigen werkplek!

Wat staat er op het programma?

Er zijn verschillende soorten digitale Gezond & Zeker trainingen beschikbaar. Er staan korte pitches van een kwartier op het programma rondom de digitale tools van Gezond & Zeker. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over hoe je de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe je de juiste GoedGebruik video’s vindt en inzet? Meld je dan aan voor deze korte pitches. Zoek je meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere haptonomie, het omgaan met lastig en dwingend gedrag of werkbalans. Er is dus voor ieder wat wils, zorg-professionals kunnen zich aanmelden voor de training die het beste bij zijn/haar behoeftes past.

Nieuw is de online Gezond & Zeker Praktijkmarkt. Op deze digitale Praktijkmarkt presenteren allerlei leveranciers uit het veld zich. Als bezoeker kun je bij hen allerlei informatie over hun producten krijgen en waar mogelijk digitale demonstraties volgen. Heb je vragen? Dan kun je via de chat direct in contact komen met de leverancier.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven voor de Online Gezond & Zeker week via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl. Deelname kost €19,95.

Meer informatie

Gezond & Zeker is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn verenigd in RegioPlus. Kijk op www.blijfinzetbaar.nl voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.