Actueel

Zet je organisatie op de kaart in de Toekomstwijzer

In september 2021 verschijnen er twee nieuwe versies van de Toekomstwijzer Zorg & Welzijn. In dit bericht informeren we je graag over deze Toekomstwijzers en hoe je je hierin als werkgever kunt profileren.

Handige loopbaangids

De Toekomstwijzer is dé loopbaangids voor werken en leren in zorg en welzijn in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. In de Toekomstwijzer staan allerlei praktische gegevens over de zorg- en welzijnssector. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over de verschillende werkvelden, opleidingen, salarissen en werkgevers. Dit jaar geven we de Toekomstwijzer uit in twee versies voor verschillende doelgroepen. De eerste versie wordt een digitale gids voor middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten. De tweede versie is speciaal voor zij-instromers. Deze uitgave komt zowel digitaal als in gedrukte versie beschikbaar.  Bekijk hier de vorige editie voor schoolverlaters.

Adverteren in de nieuwe Toekomstwijzer

Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen bij middelbare scholieren, mbo-, hbo-studenten en bij zij-instromers? Reserveer dan een advertentieplaats in de twee nieuwe Toekomstwijzers. Adverteren kan voor slechts 450 euro*. Je adverteert dan in beide gidsen met een enkele pagina. Reserveer je advertentieplek voor 30 juni aanstaande. Dit doe je door een e-mail te sturen naar l.kwint@zorgzijnwerkt.nl.
*prijs voor leden inclusief btw. Niet leden kunnen, indien er ruimte beschikbaar is, ook adverteren. De twee advertenties kosten 550 euro exclusief btw.

Praktische gegevens

Gesloten formaat: 210 x 148 mm (liggend A5), exacte aanleverspecificaties volgen na reservering.
  • Full colour.
  • Twee verschillende advertenties voor verschillende doelgroepen.
  • Aanleverdatum advertenties 10 juli.
 
Toekomstwijzer schoolverlaters
  • Digitaal (drukken is optioneel).
  • Digitale verspreiding onder middelbare scholen, ROC’s, hogescholen, via het Zorg en Welzijn Plein en onze sociale mediakanalen en tijdens (online) open dagen in regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe.
  • Doelgroep: jongeren die voor beroeps- of studiekeuze staan.
 
Toekomstwijzer zij-instromers
  • Digitaal en druk, oplage: 5.000 stuks.
  • Verspreiding onder loopbaancoaches, UWV, werkgeverspunten en tijdens open dagen in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe en digitaal via het Zorg en Welzijn Plein en onze sociale mediakanalen.
  • Doelgroep: zij-instromers die de overstap naar de zorg- en welzijnssector willen maken.
 
Heb je vragen over de Toekomstwijzer? Neem dan contact op met Loes Kwint, communicatieadviseur, l.kwint@zorgzijnwerkt.nl, 06 – 82 74 32 68 of Lies Lokkerbol, projectleider, lies@care2care.nl, 06 -  86 84 67 92.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.