Actueel

Gratis scan voor inhuur extern personeel

Het afgelopen anderhalf jaar hebben er in de regio diverse pilots en inventarisaties rondom flexibilisering plaatsgevonden. Hieruit hebben wij onder andere het platform RegioNet mede-geïnitieerd. Uit de inventarisatie blijkt dat er kansen en wensen liggen om regionaal samen te werken op het thema flexibilisering. Er is echter ook behoefte aan meer bewijs van de meerwaarde hiervan.

ZorgZijn Werkt en Care2Care willen daarom resultaatgericht aan de slag gaan met tien organisaties om zo te komen tot een regionale business case. Deze business case zal inzicht geven in wat wel en niet werkt in de praktijk en voor wie een platform als RegioNet van meerwaarde kan zijn.

Het aanbod

Per organisatie nemen we de volgende stappen: inventariseren, contractuele en juridische scan, zetten van concrete stappen op basis van deze nulmeting en het monitoren van deze stappen. RegioNet zal, in co-creatie met ZorgZijn Werkt en Care2Care, dit traject ondersteunen.  
 
De eerste tien organisaties die zich aanmelden en geschikt blijken om deel te nemen aan dit traject, kunnen de contractuele en juridische scans laten uitvoeren op kosten van ZorgZijn Werkt. De geschiktheid wordt bepaald aan de hand van een intake gesprek waarin we kijken welke wensen rondom flexibilisering het meest prangend zijn in jouw organisatie, en waarin we ook uitleggen wat je precies kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Je kunt deze scans beschouwen als een nulmeting voor jouw organisatie. Daarnaast vormen de scans van de tien organisaties samen de basis voor de regionale business case.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak inplannen om dit verder te bespreken en te bekijken of jij één van de tien organisaties zou willen en kunnen zijn? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar i.vandenburg@zorgzijnwerkt.nl. Wees er snel bij, want hiervoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

Het geeft mij veel voldoening dat ik in deze functie mijn ervaring op het gebied van projectmanagement, verbinden van partijen en adviseren nu kan inzetten voor een zo belangrijk thema als de tekorten aan personeel in de zorg.
Ingrid van den Burg Adviseur regioteam Werken in de Zorg ingrid@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.