Actueel

Meld je nu aan voor BinnenKijken Bij Bedrijven

Van 25 t/m 29 oktober 2021 kun je als werkgever je deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs. Dan staat BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) weer op het programma, een evenement waarbij werkgevers op een laagdrempelige manier potentiële werknemers kunnen ontmoeten. De inschrijving is nu geopend via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

BKBB is een vernieuwde voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven en wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. De gemeenten die deelnemen zijn Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. BKBB focust op betaalde banen, werkervaringsplekken en stageplaatsen in alle branches. 

Zó werkt het

Je registreert (eenmalig) je bedrijf via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Met de inlogcodes kun je vervolgens je bedrijfspagina beheren. Je maakt een bedrijfsprofiel aan en geeft aan welke vacatures en stageplaatsen je hebt. Je laat ook weten wanneer belangstellenden langs kunnen komen. Is dat één ochtend? Twee dagdelen? Dat is aan jou. Je bepaalt ook zelf hoe je je in de actieweek wilt presenteren. Zo kun je een rondleiding geven, maar ook een-op-eengesprekken voeren.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 6 september a.s. aanmelden. Je ontvangt daarvan automatisch bericht, en onderhoudt vanaf dat moment zelf het contact. WSP verzorgt de publiciteit. 

Neem een kijkje op de website binnenkijkenbijbedrijven.nl en schrijf je snel in. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.