Actueel

Speerpunten en acties in regionale samenwerking VVT

In de regio Haaglanden, Rijn Gouwe en Nieuwe Waterweg Noord werken we samen aan de uitdagingen op het snijvlak van arbeidsmarkt en onderwijs. Het doel hiervan is een gezonde arbeidsmarkt te creëren. Om de uitgangspunten en speerpunten in deze samenwerking voor de VVT zo helder mogelijk te maken, hebben we een manifest opgesteld. Dit manifest is de basis van onze regionale ambitie in de samenwerking voor de arbeidsmarkt voor de VVT: van analyse naar actie.

Enkele uitgangspunten zijn dat we staan voor eerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt, gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen om resultaten te boeken en we de aansluiting op vraagstukken en acties in andere branches zoeken. Als speerpunten noemen we onder andere voldoende stageplaatsen, voldoende begeleidingscapaciteit en duidelijke loopbaan- en ontwikkelpaden.

Benieuwd geworden naar alle punten en acties? Download het manifest dan hier.

Meer informatie

Heb je vragen over de inhoud van het manifest? Neem dan contact op met Michel Winnubst (m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl - 06 82 73 06 69) of Lies Lokkerbol (lies@care2care.nl - 06 86 84 67 92).

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.