Actueel

Aanvraagtijd NL Leert Door verlengd

De aanvraagtijd voor de subsidieregeling NL Leert Door, Sectoraal Maatwerk is verlengd tot 13 september. Binnen deze regeling kun je subsidie krijgen voor een viertal activiteiten voor je medewerkers, namelijk ontwikkeladvies, loopbaanbegeleiding, EVC-traject en scholing.

Ook is aangekondigd dat de regeling zelf wordt verlengd met vier maanden. Dit betekent dat activiteiten uiterlijk 1 september 2022 afgerond dienen te zijn om in aanmerking te komen voor subsidie i.p.v. de eerder gecommuniceerde datum 1 mei 2022. Dit biedt mogelijk kansen om voor meer medewerkers subsidie te ontvangen bij het inzetten van de bovengenoemde activiteiten. 
Kortom, heb je medewerkers die je een perspectief wilt bieden d.m.v. ontwikkel-/loopbaanadvies, een EVC-traject of scholing? Meld het dan uiterlijk 13 september bij ons. 

In deze informatieflyer en scholingscatalogus worden de mogelijkheden nader uitgelegd.

Vragenuurtje

Voor inhoudelijke vragen organiseren we twee vragenuurtjes. Klik op de data om de online omgeving in Teams te openen:
Maandag 23 augustus van 16.30-17.30 uur
Dinsdag 31 augustus van 9.15-10.15 uur

Je kunt ook direct contact opnemen met projectleider Linda van der Veer via linda@zw-connect.nl of 06 - 82 73 25 72. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.