Actueel

Organisaties gezocht voor 'Van Zij naar Wij'

Vind jij een inclusieve arbeidsmarkt belangrijk? Zou je graag zien dat jouw organisatie meer bezig is met culturele diversiteit? Wil jij in gesprek gaan met jongeren (met een migratieachtergrond) over deze thema’s? Meld je dan aan voor het project ‘Van Zij naar Wij’.

Binnen dit project gaan jongeren met werkgevers(organisaties), vakbonden, meldpunten en andere relevante partijen in gesprek aan de hand van de Pressure Cooker methodiek. Dit is een methodiek die al jaren door CNV Jongeren succesvol wordt ingezet om het dialoog te starten tussen jongeren en belangrijke stakeholders. De jongeren en de organisaties buigen zich samen over het volgende knelpunt: Hoe kan inclusie structureler op de agenda worden gezet (binnen organisaties)? Aan de hand van de Pressure Cooker methodiek wordt dit vraagstuk verder uitgediept en worden actieplannen geformuleerd, waar organisaties mee aan de slag kunnen.

Wat wordt van jouw organisatie verwacht?

• Medewerkers die zich bezighouden met diversiteitsbeleid gaan met jongeren (met een migratieachtergrond) in gesprek tijdens de Pressure Cookers;
• Tijdens deze Pressure Cookers zal een vraagstuk verder worden uitgediept en worden actieplannen geformuleerd, die inzetbaar zijn binnen jouw organisatie;
• Deze Pressure Cookers zullen 3x3 uur in beslag nemen in de maanden oktober en november, en vinden plaats in Utrecht (kantoor CNV Jongeren);
• 1 of 2 afgevaardigden vanuit jouw organisatie/bedrijf nemen deel;
• Er zitten geen kosten aan verbonden voor jouw organisatie.

Aanmelden/vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Marjolein Beishuizen (m.beishuizen@cnvjongeren.nl) en aanmelden kan via de website: https://www.cnvjongeren.nl/van-zij-naar-wij/

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.