Agenda

Webinar 'van personeelsverloop naar verlooppreventie'

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het in de gaten houden en aanpakken van personeelsverloop van cruciaal belang. Houd jij je bezig met het behoud van medewerkers en ben jij op zoek naar een manier om doorlopend inzicht te hebben in de vertrekredenen van medewerkers? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar ‘Van personeelsverloop naar verlooppreventie’ op dinsdag 8 september van 15:00 – 16:00 uur.

Wat kun je verwachten? 

Dit webinar wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Presearch en gaat in op de volgende zaken:

 • Welke soorten personeelsverloop zijn er en wat zijn de gevolgen?
 • Hoe verloopt het beslissingsproces van een vertrekkend medewerker?
 • Hoe kan verloop op basis van data worden voorkomen?
  • Toelichting maturity model / wat is HR Analytics?
  • Toelichting dataverzameling
  • Toelichting benchmarkmogelijkheden
  • Toelichting dashboard
  • Toelichting preventie
 • Wat is de landelijke werkwijze en hoe werkt het aanmeldingsproces?

Meld je aan.

Meer weten over het uitstroomonderzoek?

Neem dan contact op met Maartje Bouwens (maartje@care2care.nl) of bel naar 0182 – 356035.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.