Agenda

Webinar Zelf digivaardiger worden

Ben je benieuwd naar handige tips voor jezelf over digitaal werken én zelf goede ideeën delen? Daarvoor is het webinar op donderdag 8 oktober van 10.00 - 21.00 uur

Meld je aan voor het webinar

Meer informatie

Dit webinar maakt deel uit van een reeks webinars over digitale vaardigheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden rondom digitale vaardigheden? Neem contact op met Monique van der Heijden via monique@care2care.nl of kijk op digivaardigindezorg.nl.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.