Agenda

Wettelijke verplichtstelling Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn

Een digitale bijeenkomst over de wettelijke verplichtstelling van het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn, waarbij je invloed uit kan oefenen op het wetsvoorstel. Eind 2018 heeft Hugo de Jonge, Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, aangegeven het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn verplicht te willen stellen. Momenteel werkt het ministerie van VWS aan een conceptwetsvoorstel om dit te realiseren.

Het doel van deze online bijeenkomst is om vanuit de praktijk inzicht te krijgen in hoe partijen naar dit wetsvoorstel kijken. Het ministerie van VWS wil graag van jou horen wat de verplichtstelling zou betekenen voor jouw werk en organisatie en wat je ideeën zijn over uitvoerbaarheid ten aanzien van een wettelijke verplichtstelling.

Om deze reden organiseren de werkgeversorganisaties van RegioPlus in samenwerking met het ministerie van VWS een online bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 oktober van 13:30 – 15:00 uur. Denk je graag mee over het wetsvoorstel? Meld je dan nu aan!

Onderwerpen die aan bod komen

  • Waarschuwingsregister verplicht voor alle zorgorganisaties?
  • Waarschuwingsregister verplicht voor welk type misdragingen van medewerkers?
  • Waarschuwingsregister als aanvulling op de VOG?

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, HR-functionarissen, kwaliteitsmedewerkers, leden-ondernemingsraden, aandachtsfunctionarissen en anderen die geïnteresseerd zijn in de wettelijke verplichtstelling van het Waarschuwingsregister.

Meld je hier aan!

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Eventcoördinator & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.