Agenda

Workshop ‘Hartcoherentie: werken aan je veerkracht!’

In deze workshop op 18 november van 19:30 tot 21:00 uur maken we kennis met hartcoherentie zodat jij dit kunt inzetten in jouw dagelijks leven. Het helpt je om je voor te bereiden op, om te gaan met, en te herstellen van stressvolle situaties en uitdagingen. Hierdoor kun je gezondheidsklachten voorkomen of wegnemen en sta je energieker, positiever en beter in je leven en werk. 

Binnen de workshop wordt ingegaan op hoe de mallemolen van het leven invloed heeft op ons lichaam en hoe ons lichaam reageert zonder dat je dit door hebt. Door al deze prikkels ervaren mensen soms gezondheidsklachten die ze niet direct in verbinding brengen met hun levensstijl. Gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, gewrichtsklachten, vermoeidheid, rugklachten, buikpijn en in een later stadium hyperventilatie, burn-out en stressklachten kunnen optreden.

Wat neem je mee na afloop van deze workshop?

• Meer inzicht over de wijze waarop prikkels uit jouw leven je gezondheid en jouw hartcoherentie kunnen beïnvloeden.
• Wat hartcoherentie is en hoe je dit kunt inzetten bij het herstellen van stressvolle situaties en uitdagingen op het werken in zorg en welzijn en je privé leven.
• Voorkomen van gezondheidsklachten dankzij deze methode.
• Inzicht in wat het jou kan opleveren als het gaat om jouw energie en duurzame inzetbaarheid.

Meld je aan

Ben je enthousiast geworden over de workshop? Werk aan je veerkracht en meld je hier aan

Meer activiteiten

De workshop ‘Hartcoherentie: werken aan je veerkracht!’ is een onderdeel van de Sterk in je Werk week, een week waarin er aandacht gegeven wordt aan de zorg- en welzijnsmedewerker. Bekijk het overzicht van de overige activiteiten.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.