Agenda

Workshop Mindmapping (VOL)

Druk in je hoofd? Een vol hoofd vreet energie, zonde! Mindmappen is een manier om je hoofd 'leeg' te maken. Door structuur aan te brengen van wat er ronddwaalt in je hoofd krijg je overzicht en voelt het opgeruimd. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen mindmap. We bieden deze workshop aan op 16 november van 19.30 tot 20.30 uur en op 18 november van 15.30 tot 17.00 uur.

Het onderwerp bepaal je zelf. Of dit nou je komende vakantie, je loopbaan, je zoektocht naar een balans tussen werk en privé of de verbouwing voor je huis is. Het enige dat je nodig hebt is een rustige plek, wifi, een leeg vel papier (A3 of A4) en gekleurde pennen/stiften/potloden!

Wat neem je mee na afloop van deze workshop?

  • Je leert de techniek van 'braindumpen' en 'mindmappen'.
  • Concrete handvatten met een opgeruimder hoofd als doel!


Meld je aan

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. De workshop zit vol.


Meer activiteiten

De workshop Mindmapping is een onderdeel van de Sterk in je Werk week, een week waarin er aandacht gegeven wordt aan de zorg- en welzijnsmedewerker. Bekijk het overzicht van de overige activiteiten.

Druk in je hoofd? Een vol hoofd vreet energie, zonde! Mindmappen is een manier om je hoofd 'leeg' te maken. Door structuur aan te brengen van wat er ronddwaalt in je hoofd krijg je overzicht en voelt het opgeruimd. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen mindmap.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.