Agenda

Workshop SuperzorgSTER (online) (VOL)

De afgelopen tijd heb je misschien een extra bijdrage geleverd aan het zorgen voor anderen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je jezelf soms wel eens over het hoofd ziet. In deze interactieve workshop op 17 november van 15:30-17.00 uur krijg in je inzicht hoe je niet alleen goed voor anderen kunt zorgen maar ook die superzorgster kunt zijn voor jezelf. 

Wat neem je mee na afloop van deze workshop

  • Hoe belangrijk het is om meer voor jezelf te zorgen.
  • Dat je hiervoor op een andere manier naar jezelf moet leren kijken.
  • Dat je hier ook meer verantwoordelijk voor kan voelen.
  • Inzicht in wat het jou kan opleveren als het gaat om jouw energie en duurzame inzetbaarheid.
  • Welke voorwaarden hiervoor belangrijk zijn.
  • Wat je in het dagelijks leven meer kunt doen en wat je beter kunt laten (in dit kader).

 

Meld je aan

De workshop zit vol, je kunt je niet meer aanmelden.

Meer activiteiten

De workshop SuperzorgSTER een onderdeel van de Sterk in je Werk week, een week waarin er aandacht gegeven wordt aan de zorg- en welzijnsmedewerker. Bekijk het overzicht van de overige activiteiten.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.