Agenda

Workshop Traumatische ervaringen een plek geven

Als zorgmedewerker merk je soms dat bepaalde ervaringen je meer bezig houden dan je eigenlijk zou willen. In deze workshop ga je aan de slag met jouw ervaring en leer je om hier op nieuwe of andere manier mee om te gaan. Dit met het doel om meer rust te vinden. Doe mee aan de workshop op 20 november van 10.00-11:30 uur.

Wat neem je mee na afloop van deze workshop

  • Hoe je heftige ervaringen op een positieve manier kunt verwerken.
  • Op welke wijze je hiervoor naar jezelf moet kijken.
  • Hoe je jezelf kunt uiten na een heftige ervaring.
  • Wat deze manier van kijken naar jezelf (‘herkaderen’) oplevert als het gaat om jouw energie balans en duurzame inzetbaarheid.
  • Welke voorwaarden hiervoor belangrijk zijn.
  • Wat je in de toekomst bij een nieuwe heftige ervaring kunt doen in dit kader.


Meld je aan

Ben je enthousiast geworden over de workshop? Geef je traumatische ervaringen een plek en meld je hier aan
Deelname aan deze workshop is mogelijk vanaf een smartphone, tablet of vaste computer. We zouden het fijn vinden als je oortjes met een microfoontje bij de hand hebt zodat je kan deelnemen aan de oefeningen.

Meer activiteiten

De workshop Traumatische ervaringen een plek geven is een onderdeel van de Sterk in je Werk week, een week waarin er aandacht gegeven wordt aan de zorg- en welzijnsmedewerker. Bekijk het overzicht van de overige activiteiten.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.