Agenda

Terugkombijeenkomst onboarding

Op dinsdag 16 februari organiseren Care2Care en Zorgzijn Werkt de online bijeenkomst ‘Onboarden in de zorg in 2021’ van 10.00 tot 11.30 uur. Deze is speciaal bedoeld voor deelnemers aan de eerdere masterclass ‘Onboarden in de zorg’ van Care2Care en de summer school ‘Onboarding’ van ZorgZijn Werkt en Yes! We Connect.

Met de oud-deelnemers gaan we in gesprek over het onboarding programma in de eigen organisatie. Hoe staat het onboarding beleid ervoor en heeft de masterclass (of de summer school) voldoende munitie gegeven om een mooi plan te schrijven en het uit te voeren? Ook kijken we vooruit naar het jaar dat voor ons ligt.

Oud-deelnemer Sylvana Durdevic (HR-adviseur bij het Alrijne Ziekenhuis) neemt je mee in het onboarding programma voor nieuwe medewerkers bij het Alrijne Ziekenhuis. Daarnaast kan elke deelnemer zijn of haar ambities uitspreken voor 2021 en de gewenste ondersteuning vanuit Care2Care en ZorgZijn Werkt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de meeting via deze link. 

Kosten

De online meeting is gratis toegankelijk voor zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Rijn Gouwe, Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord.

Microsoft Teams

De online meeting vindt plaats via Microsoft Teams. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de bijeenkomst via Microsoft Outlook. Die uitnodiging kun je accepteren, net zoals andere afspraakverzoeken. In die uitnodiging vind je:

  • Een link om deel te nemen op het betreffende tijdstip.
  • Een korte gebruiksaanwijzing voor Microsoft Teams. Om deel te kunnen nemen heb je altijd een camera en microfoon nodig op je laptop, tablet of telefoon.

    Let op: de inloop van de bijeenkomst start iets eerder, zodat we ook echt van start kunnen gaan om 10.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de aanpak van onboarding? Neem contact op met Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl

 

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.