Agenda

Leertraject online en blended learning (VOL)

In hoeverre leidt een online en blended leeromgeving tot betere prestaties? Care2Care en ZorgZijn Werkt organiseren in de periode van 25 maart tot en met 13 april 2021 een online leertraject voor opleidingsadviseurs en HR-medewerkers die daar meer over te weten willen komen. Dit leertraject wordt samengesteld en begeleid door Wilfred Rubens.

Onderwerpen die aan bod komen zijn voornamelijk: didactische principes bij online en blended learning, effectieve online werkvormen en het vergroten van betrokkenheid van deelnemers aan online leren. We kijken daarbij niet alleen naar opleiden en trainen, maar ook naar werkplekleren en coaching.

Het traject bestaat uit twee live online sessies op 25 maart 2021 en 13 april 2021 (steeds van 15.30 - 17.00 uur). Daarnaast leren de deelnemers in de tussenliggende periode zelfstandig online. De totale studiebelasting bedraagt zes uur.

Voor wie?

Dit leertraject is bedoeld voor opleidingsadviseurs en HR-medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties die online en blended learning meer structureel willen inbedden in hun strategisch opleidingsbeleid. Je bent van harte welkom als je ICT-vaardig bent en in staat gebruik te maken van verschillende internettoepassingen en als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden en beperkingen van online en blended learning.

Wilfred Rubens

Wilfred Rubens houdt zich als zelfstandig en onafhankelijk adviseur, projectleider, blogger en docent sinds eind 1995 bezig met het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT. Daarnaast is hij verbonden aan de Open Universiteit. Hij publiceert zeer regelmatig over dit onderwerp, met name via zijn weblog www.wilfredrubens.com.


Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Meld je via lies@care2care.nl aan voor de reservelijst. 


Kosten van deelname

Voor leden van ZorgZijnWerkt en Care2Care zijn er geen kosten aan verboden. Is jouw organisatie niet aangesloten? Dan betaal je 250 euro aan deelnamekosten.


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Lies Lokkerbol via lies@care2care.nl.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.