Agenda

Masterclass Viermaal Vitaal (VOL)

Wil jij leren hoe je een succesvol en integraal vitaliteitsbeleid ontwikkelt wat echt verschil maakt bij jouw medewerkers? Dan is deze masterclass Viermaal Vitaal echt iets voor jou!

In vier online workshops van elk 1,5 tot 2 uur word je geïnspireerd en aangezet tot nadenken over vitaliteit, preventie en (werk)geluk. En dat niet alleen; stap voor stap leer je een passend en integraal vitaliteitsbeleid ontwikkelen voor jouw medewerkers.

Er is veel ruimte om met andere deelnemers te sparren en ideeën uit te wisselen.

Data workshops

De workshops worden gegeven op de volgende data:

  • Bijeenkomst 1: dinsdag 16 maart 2021 om 10.00 uur
  • Bijeenkomst 2: dinsdag 30 maart 2021 om 10.00 uur
  • Bijeenkomst 3: dinsdag 6 april 2021 om 10.00 uur
  • Bijeenkomst 4: donderdag 29 april 2021 om 10.00 uur (let op: de laatste bijeenkomst valt op een donderdag

N.B: het gaat om een serie van vier masterclasses, dus we gaan ervan uit dat je bij alle masterclasses aanwezig bent.

Wat levert het op?

Alle tools die je nodig hebt om van start te gaan met jouw vitaliteitsprogramma. Zo heb je na afloop een compleet uitgewerkte Vitaalkalender die past bij jouw organisatie en behoeften van de medewerkers. Met deze Vitaalkalender ben je verzekerd van een goede structuur, opbouw en intensiteit van jouw vitaliteitsprogramma. Een programma dat medewerkers echt in beweging krijgt. Zowel fysiek als mentaal.

De masterclass bestaat uit workshops en tussentijdse opdrachten

  • Workshop 1: Meerwaarde van vitaliteitsprogramma’s. Waarom aandacht voor vitaliteit van vitaal belang is. Theorie over werkgeluk, vitaliteit en preventie komt aan bod. Ook benoemen we de do’s en don’ts van vitaliteitsprogramma’s.

  • Workshop 2: De succesformule van integraal vitaliteitsbeleid is structurele aandacht voor vitaliteit en intrinsieke motivatie van de medewerkers aanspreken. Hoe krijg je alle medewerkers in beweging? Theorie en praktijk.

  • Workshop 3: Starten met de ontwikkeling van een integraal vitaliteitsbeleid (stappenplan). De kapstok voor het vitaliteitsbeleid. Wat wordt al aangeboden en hoe kun je dit samenbrengen? Welke praktische en concrete stappen moeten we zetten.

  • Workshop 4: Deelnemers maken een succesvolle Vitaalkalender (jaarplan voor integraal vitaliteitsbeleid) die alle medewerkers in beweging brengt.

Tussen de workshops hebben de deelnemers in kleine groepjes van elk 4-5 personen contact met elkaar. Daar worden de opdrachten besproken en kan men elkaar verder inspireren en stimuleren. De grootte van de groepjes is afhankelijk van het totale aantal deelnemers.

Wie geeft de workshops?

De workshops worden gegeven door gedragswetenschapper en eigenaar van Tijd voor Mij, Wendy Grouve MSc. Wendy Grouve heeft al succesvolle vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld voor het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf, Rijnstate, TriviumMeulenbeltZorg, de politie en vele andere organisaties.

Voor wie?

De masterclass is geschikt voor alle medewerkers die zich actief bezig (gaan) houden met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Aanmelden

De masterclass is helaas vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Neem daarvoor contact op met projectleider David Huizing (zie contactgegevens hieronder).

Kosten

  • Leden van ZorgZijn Werkt en Care2Care betalen €175,- (leden betalen geen btw). Indien je je met meerdere collega’s aanmeldt, betaal je per extra deelnemer €115,-.
  • Niet-leden betalen €350,- (exclusief btw). Indien je je met meerdere collega’s aanmeldt, betaal je per extra deelnemer €225,-.

Indien verhinderd

Je kunt tot één week van tevoren (tot en met dinsdag 9 maart) kosteloos annuleren. Bij afmelding na 9 maart of bij ‘no-show’ wordt de volledig gevraagde bijdrage alsnog in rekening gebracht, ook bij leden. Je bent altijd vrij om iemand anders te laten deelnemen in jouw plaats.

Meer informatie

Wil je meer weten over de masterclass? Neem dan contact op met projectleider David Huizing, via d.huizing@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 91 07.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.