Agenda

Kennissessie Boeien en Binden van Millennials (VOL)

De behoefte aan jong talent in organisaties is groter dan ooit. Veel organisaties lopen aan tegen het feit dat het werven en binden van deze groep uiterst moeizaam gaat. De nieuwe generatie medewerkers, beter bekend als millennials, denken veelal op de korte termijn, willen snel carrièrestappen zetten én impact maken. En dat bij voorkeur in een vierdaagse werkweek. In de praktijk zien we dat deze groep ook snel weer vertrekt uit de organisatie.

Het is dus een uitdaging voor organisaties om goed aan te sluiten bij deze millennials. Zeker in een tijd waarin er veel verschillende generaties op de werkvloer aanwezig zijn. In deze interactieve kennissessie op donderdag 8 april leer je wie de millennials zijn, wat hen drijft, welke behoeftes ze hebben en hoe je daar op in kunt spelen als organisatie. Ook leer je waarom zij belangrijk kunnen zijn voor het toekomstige succes van je organisatie.

Marlies van Dam

De kennissessie wordt verzorgd door Marlies van Dam. Sinds 2010 houdt Marlies zich bezig met coaching en training van millennials. Centrale thema’s in haar coaching en training zijn vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Haar opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de zorgsector. Eerder verzorgde zij voor ZorgZijn Werkt verschillende sessies rondom het thema vitaliteit.

Voor wie

De kennissessie is bedoeld voor HR-, P&O- en mobiliteitsfunctionarissen of medewerkers die zich bezighouden met duurzame inzetbaarheid, maar ook recruiters die millennials willen aantrekken.

Aanmelden

Deze meeting is vol. Toch interesse? Neem contact op met projectleider Nicolien Verhage (zie contactgegevens hieronder) om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Kosten

De online meeting is gratis toegankelijk voor zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Niet leden kunnen alleen deelnemen in overleg met Nicolien Verhage en na betaling van €75,00 (exclusief BTW).

Zoom

De online meeting vindt plaats via Zoom. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor de bijeenkomst via Microsoft Outlook. Die uitnodiging kun je accepteren, net zoals andere afspraakverzoeken. In die uitnodiging vind je:

  • Een link om deel te nemen op het betreffende tijdstip.
  • Een korte gebruiksaanwijzing voor Zoom. Om deel te kunnen nemen heb je altijd een camera en microfoon nodig op je laptop, tablet of telefoon. Let op: de inloop van de bijeenkomst start iets eerder, zodat we ook echt van start kunnen gaan om 10.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectleider Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 - 82 73 67 21. Zij zal de online meeting begeleiden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.