Agenda

Kennissessie Boeien en Binden van Millennials

Vanwege grote belangstelling organiseren we een extra bijeenkomst voor de kennissessie Boeien en Binden van Millennials. Deze vindt plaats op woensdag 8 september, van 9.30 tot 12.00 uur.

De behoefte aan jong talent in organisaties is groter dan ooit. Veel organisaties lopen aan tegen het feit dat het werven en binden van deze groep uiterst moeizaam gaat. De nieuwe generatie medewerkers, beter bekend als millennials, denken veelal op de korte termijn, willen snel carrièrestappen zetten én impact maken. En dat bij voorkeur in een vierdaagse werkweek. In de praktijk zien we dat deze groep ook snel weer vertrekt uit de organisatie.

Het is dus een uitdaging voor organisaties om goed aan te sluiten bij deze millennials. Zeker in een tijd waarin er veel verschillende generaties op de werkvloer aanwezig zijn. In deze interactieve kennissessie leer je wie de millennials zijn, wat hen drijft, welke behoeftes ze hebben en hoe je daar op in kunt spelen als organisatie. Ook leer je waarom zij belangrijk kunnen zijn voor het toekomstige succes van je organisatie.

Aanmelden

Je kunt je tot 6 september aanmelden via deze link.

Kosten

Voor leden van ZorgZijn Werkt en Care2Care is de kennissessie gratis. Niet-leden kunnen alleen deelnemen in overleg met projectleider Nicolien Verhage en na betaling van 50 euro (exclusief BTW).

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectleider Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 - 82 73 67 21. Zij zal de online meeting begeleiden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.