Agenda

Training EX uitstroomonderzoek: Analyseren en optimaliseren

Maakt jouw organisatie gebruik van het EX uitstroomonderzoek en wil je meer uit het dashboard halen? Of wil je de respons binnen jouw organisatie verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de gratis online training op donderdag 29 april van 14.00 tot 15.30 uur.

Hierbij deelt onderzoeksbureau Presearch tips over hoe het dashboard optimaal kan worden gebruikt en word je bijgepraat over de optimalisatie van de response rate. Ook gaan we in op de integratie van exit-interviews.

Let op: Deze webinar is gericht op organisaties die het EX uitstroomonderzoek van Presearch reeds afnemen.

Kosten

Deelname aan deze training is kosteloos.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.