Agenda

Bestuurlijk overleg regionaal manifest VVT

Een goede aansluiting tussen onderwijs en werkveld is belangrijk. Tijdens een regionale visiebijeenkomst eind 2020 en begin 2021 is de ambitie uitgesproken dat een opleiding goed moet laten zien wat het werken in de VVT betekent. Daarnaast vraagt de huidige tijd ook andere en nieuwe skills, waarbij het meer loslaten van de huidige beroepsstructuur nieuwe kansen biedt op de arbeidsmarkt. Hiervoor werken wij samen in de regio aan een manifest, wat tijdens deze bijeenkomst op donderdag 20 mei van 09.00 tot 10.00 uur verder wordt besproken.

Voor meer informatie en deelname, neem contact op met Michel Winnubst (m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl - 06 82 73 06 69) of Lies Lokkerbol (lies@care2care.nl - 06 86 84 67 92).

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.