Agenda

Matchcafé

Het Matchcafé opent weer haar deuren op dinsdag 29 juni van 16.00 -17.15 uur. Leden van Care2Care en ZorgZijnWerkt kunnen via deze weg in contact komen met potentiële zorg- en welzijnsmedewerkers. Denk hierbij aan studenten, herintreders en zij-instromers.

Ook dit keer biedt het Matchcafé jou als werkgever de mogelijkheid om meer te kunnen vertellen over jouw organisatie: wie ben je? Waar sta je voor en wat houdt het werk in? Wat kunnen geïnteresseerden van jouw organisatie verwachten en wat verwacht jij van hen? De kandidaten kunnen hierover vragen stellen en met jou in gesprek gaan.

Kortom: heeft jouw organisatie nog plek(ken) beschikbaar als het gaat om bijvoorbeeld vakantiewerk, (zij)-instroomtrajecten en vaste banen? Geef je dan nu op! Er kunnen maximaal vier organisaties per branche deelnemen. Wees er dus snel bij.

Tip:
Heb je een mooi filmpje of oproep over bijvoorbeeld leer-werktrajecten, jullie werkcultuur, vakantiewerk of specifieke functies? Stuur het naar ons door, dan plaatsen wij die op onze site van het Matchcafé. Zo ben je zichtbaar voor de deelnemers en kunnen zij goed kiezen met wie ze in gesprek willen gaan.

Aanmelden

Voor VVT-organisaties is de inschrijving inmiddels gesloten. Is jouw organisatie actief in een andere branch? Dan ben je nog steeds van harte welkom. Neem in dat geval contact op met één van de projectleiders (zie contactgegevens hieronder). 

Meer informatie

Wil je meer weten over het Matchcafé? Neem dan contact op met Monique van der Heijden of Linda van der Veer via monique@care2care.nl of l.vanderveer@zorgzijnwerkt.nl

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.