Agenda

Werkgroep VitaalKrachtige regio

Deze bijeenkomst op 28 juni  van 10.00 tot 11.00 uur is voor alle werkgevers die betrokken zijn bij het project VitaalKrachtige Regio. Met dit project werken wij regionaal gezamenlijk aan het opzetten van pilots en activiteiten om de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers te versterken.Ga voor meer informatie ook naar onze projectpagina.

Geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Michel Winnubst via m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl of 06 82 73 06 69.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.