Agenda

Bijeenkomst Aan de slag met het uitstroomonderzoek

Om aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties te ondersteunen in het behoud van medewerkers, is vanaf april 2019 het digitale uitstroomonderzoek opgestart. Met deelname aan dit onderzoek krijgen organisaties meer inzicht in de vertrekredenen van zorgmedewerkers en manieren om ongewenst vertrek te voorkomen.

Op donderdag 1 juli van 10.00 tot 11.00 uur organiseren ZorgZijn Werkt, Care2Care en WGV Zuid-Holland Zuid een interactieve sessie over het uitstroomonderzoek. In deze online bijeenkomst werpen we een blik op de toekomst, bespreken we hoe het uitstroomonderzoek ons helpt om te anticiperen op de arbeidsmarkt en volgt een korte uitleg over het dashboard. Ook gaan we in gesprek om van elkaar te leren welke stappen werken m.b.t. behoud.

Wat kan je verwachten?

  • Huidige arbeidsmarktschets en prognoses: hoe ziet de arbeidsmarkt eruit in de regio Haaglanden, Rijn Gouwe en Zuid-Holland Zuid en wat zijn de prognoses voor de komende 5 jaar?
  • Anticiperen op de toekomst: hoe kan je de resultaten van het uitstroomonderzoek inzetten om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst?
  • Uitleg over de werking en mogelijkheden van het dashboard: welke informatie staat waar, welke filters kan je het beste toepassen en hoe exporteer je gegevens uit het dashboard?
  • Van data naar praktijk: hoe kom je van data tot informatie en hoe kan je de resultaten gebruiken in je organisatie.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor HR- of P&O-professionals bij zorg- en welzijnsorganisaties die deelnemen aan het uitstroomonderzoek. Ook organisaties die nog niet deelnemen maar geïnteresseerd zijn in deelname aan het onderzoek zijn welkom.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst.

Meer informatie

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectleider Maartje Bouwens, via maartje@care2care.nl of 06 – 86 84 95 42.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.