Agenda

Netwerk Behoud - thema: thuiswerken na corona

Op dinsdag 12 oktober 2021 komt het netwerk Behoud voor de vierde maal bijeen. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag met jullie in gesprek over thuiswerken na corona, en hierbij de vraag te stellen hoe je hier als werkgever mee omgaat, wat de mogelijkheden zijn en waar je rekening mee moet houden.

In de periode juni/juli publiceren we een drietal artikelen waarin hier aandacht aan wordt besteed en waarin een beeld wordt gegeven over het vraagstuk, de mogelijkheden die de situatie biedt en om een stimulans te bieden er binnen de organisatie mee aan de slag te gaan.
Tijdens deze bijeenkomst gaan we met jullie in gesprek om jullie ideeën, aanpak en eventuele vragen omtrent thuiswerken te horen. Wil je graag collega’s ontmoeten en meepraten, meld je dan aan!

Voor wie

Voor iedereen die zich vanuit zijn/haar functie bezighoudt met behoud, vitaliteit en/of duurzame inzetbaarheid van de zorg- en/of welzijnsmedewerkers (bv. vitaliteitsadviseurs, HR-adviseurs, Arbo-adviseurs, mobiliteitsadviseurs, verzuimbegeleiders, loopbaancoaches etc.).

Aanmelden

Aanmelden voor deze meeting kan hier. 

Kosten

De online meeting is gratis toegankelijk voor zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio.

Microsoft Teams

De online meeting wordt gehouden via Microsoft Teams*. Na aanmelding ontvang je te zijner tijd een uitnodiging voor de bijeenkomst via Microsoft Outlook. Deze uitnodiging kun je, net zoals andere afspraakverzoeken, accepteren. In die uitnodiging vind je:

  1. Een link om deel te nemen op het betreffende tijdstip.
  1. Een korte gebruiksaanwijzing voor Microsoft Teams. Je hebt altijd een camera en microfoon op je laptop, tablet of telefoon nodig om deel te kunnen nemen.

*In Microsoft Teams is het niet mogelijk uitnodigingen te verzenden via de BCC. Dit betekent dat jouw e-mailadres gedeeld wordt met de overige deelnemers van deze bijeenkomst.

Thema ideeën volgende bijeenkomst

Heb je een ander interessant onderwerp op het gebied van vitaliteit, gezondheid, loopbaan of mobiliteit, waar je graag eens met je collega’s uit het netwerk over zou willen sparren? Geef dit dan door aan Nicolien Verhage, projectleider ZorgZijn Werkt, via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl. Op basis van deze input bepalen we het thema voor de volgende bijeenkomst.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicolien Verhage, via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 18 72 01 31.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.