Agenda

Regionaal Arbeidsmarkt Symposium

Ons jaarlijkse Regionaal Arbeidsmarkt Symposium vindt dit jaar plaats op dinsdag 5 oktober. Dit symposium staat in het thema van ‘Groots denken, lokaal doen.’ We blikken terug op gerealiseerde doelen en inspireren u over de mogelijkheden in Zorg & Welzijn op lokaal niveau. Je hebt dit jaar de mogelijkheid om live aanwezig te zijn of het symposium via een livestream te volgen.

Programma

13.30 uur: Ontvangst
14.00 - 15.15 uur: Programma (dit deel is via de livestream te volgen)
15.15 - 16.00 uur: Afsluiting met netwerkborrel

We zouden het leuk vinden als je live aanwezig kunt zijn bij ons symposium. Indien dit het geval is, dan kun je je hier aanmelden. Wil je het liever via de livestream volgen? Dan meld je je aan via deze link.

Thema’s

De thema’s die tijdens het symposium aan bod komen bepalen wij met en voor jou. Wat zou je graag terug willen zien of willen horen? Op welk gebied zou je concrete tips willen ontvangen om mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie? Laat het ons graag weten.

Kosten

Het symposium is gratis toegankelijk voor leden van ZorgZijn werkt en Care2Care. Voor niet-leden bedragen de kosten 100 euro.

Meer informatie

Wil je meer weten over het symposium? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk, projectleider, via renske@care2care.nl of 06 - 86 84 01 95.

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Projectleider & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.