Thema's / Anders werken en organiseren

Actie Leer Netwerk

Voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn. Daar is het Actie Leer Netwerk voor. Het Actie Leer Netwerk neemt het stokje over van Zorgpact.

Arbeidsmarktknelpunten ondersteunen, verbeteren en versnellen

Er is nu al een tekort aan medewerkers in zorg en welzijn. En dit tekort dreigt groter te worden als we de zaken niet anders gaan aanpakken. Daarom is het doel gesteld om dit tekort binnen een paar jaar op te lossen. Het Actie Leer Netwerk zorgt voor de doe- en organisatiekracht om de landelijke en regionale aanpak van de arbeidsmarktknelpunten te ondersteunen, verbeteren en versnellen.

Ruimte in de Regels

Het doel is zorgorganisaties, onderwijs, overheden en vernieuwers te verbinden en te inspireren. Het Actie Leer Netwerk ondersteunt bij de verbetering van kennisuitwisseling en samenwerking. Oplossingen en voorbeelden worden zichtbaar gemaakt en knelpunten worden besproken met VWS, OCW en SZW om te kijken waar Ruimte in de Regels is. 

Kijk voor meer informatie op www.actieleernetwerk.nl

Foto: Actie Leer Netwerk/Diederik van der Laan 
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.