Thema's / Anders werken en organiseren

Subsidiekaart

Op de subsidiekaart vind je de subsidies die relevant zijn voor werkgevers in zorg en welzijn. De subsidiekaart is samengesteld door RegioPlus.

Subsidiekaart downloaden

Je download de subsidiekaart hier

Vragen?

Heb je vragen over de subsidiekaart? Neem dan contact op met RegioPlus via 079 - 323 03 19 info@regioplus.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.