Thema's / Anders werken en organiseren

De nieuwe Care2Care website is live

Samen met onze aangesloten organisaties in zorg en welzijn werken we bij Care2Care aan een evenwichtige arbeidsmarkt. We ondersteunen organisaties bij het vinden en duurzaam inzetbaar houden van de juiste medewerkers. Niet alleen in aantal, maar vooral ook in kwaliteit. Om onze deelnemers nog beter te kunnen ondersteunen, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. Met trots presenteren we je het resultaat.

Wat betekent dit voor de vacatures?

Elk van onze deelnemers heeft een account om vacatures te plaatsen via ons loopbaanportal. Hier kun je als deelnemer nog steeds op inloggen om vacatures te plaatsen. Vanaf nu gebruik je hiervoor echter een aangepaste url: https://loopbaanportal.care2care.nl.

Heb je vragen over de website of mis je informatie?

Wij zijn heel benieuwd naar jouw reactie. Laat het ons weten en neem contact met ons op via info@care2care.nl of bel naar (0182) 35 60 35.

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Eventcoördinator & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.