Thema's / Anders werken en organiseren

Extra handen voor de zorg

De ontwikkelingen rondom het Corona-virus volgen elkaar snel op. We zien dat steeds meer (oud)zorgmedewerkers zich (opnieuw) aanbieden bij Extra Handen voor de Zorg. Dat betekent dat we meer mogelijkheden hebben. We verleggen onze focus daarom van “hulp bij werving” naar het zo goed mogelijk matchen van vraag naar en aanbod van (oud)zorgmedewerkers. We merken daarbij wel op dat de perfecte kandidaten (veelal verzorgenden en verpleegkundigen) schaars zijn en we denken graag mee om de meest optimale match te realiseren.  

Extra handen nodig?

Zo doe je een aanvraag

  • Maak op de website extrahandenvoordezorg.nl een account aan.
  • Log vervolgens in en doe een aanvraag voor de inzet van tijdelijke medewerkers.
  • Op basis van jouw aanvraag zoeken we geschikte kandidaten en stellen we deze aan je voor.
  • Je neemt daarna zelf contact op met de kandidaten om hun inzet te bespreken. De uitkomst hiervan koppel je binnen een week aan ons terug.


Profielen van de kandidaten

We zeiden het al: niet alle kandidaten hebben het perfecte profiel. Het is daarom belangrijk om in de aanvraag goed aan te geven voor welke taken je mensen nodig hebt. Door creatief te denken, kunnen we samen proberen om een optimale match te maken. Zodat het gediplomeerde zorgpersoneel de handen vrij kan houden voor die zorgtaken waarvoor hun inzet noodzakelijk is.


Inspiratie

Op korte termijn organiseren wij een kort webinar voor bestuurders, HR-personeel en recruiters. Hierin laten we inspirerende voorbeelden zien van oplossingen die elders in het land succesvol zijn gebleken. We doen dit in samenwerking met onze collega’s uit andere arbeidsmarktregio’s en de stichting Extra ZorgSamen. Binnenkort volgt hierover meer informatie.


Meer informatie

We hopen je daarom zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Monique van der Heijden via contactpunt@care2care.nl of 06 - 868 44 817.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.