Thema's / Anders werken en organiseren

Ondersteuning tweede coronagolf

Helaas hebben we te maken met een tweede coronagolf. Daardoor moeten we er met elkaar weer extra de schouders onder zetten om de continuïteit van zorg zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Care2Care probeert daarbij de zorgorganisaties in de regio zoveel mogelijk te ondersteunen. Dit doen we door vraag en aanbod in de regio aan elkaar te koppelen.

Zorg inzetten waar nodig

Het doel van onze inzet is om ervoor te zorgen dat extra zorgpersoneel wordt ingezet waar het nodig is. We dragen bij aan de werving van de juiste medewerkers. We houden daarbij de lijnen tussen vraag en aanbod zo kort mogelijk. We doen dit keer geen grootschalige oproep aan (oud)zorgmedewerkers om zich aan te sluiten. We gaan werken met de database die we hebben en zetten daarbij extra werving in, specifiek gericht op de medewerker die jij zoekt.

Extra handen nodig?

Wanneer je binnen jouw organisatie extra handen nodig hebt, stuur ons dan een duidelijk profiel toe. Dit kan naar contactpunt@care2care.nl. Geef hierbij zoveel mogelijk concrete informatie over wie je zoekt. Denk hierbij aan onder meer gewenste achtergrond, beschikbaarheid, mogelijke vergoeding en contactgegevens van jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

  • We verspreiden het profiel van de zorgmedewerker die je zoekt via onze kanalen: website, social media en onze eigen database. We vermelden daarbij jouw contactgegevens zodat de kandidaten zich direct bij de juiste persoon kunnen melden. Zie openstaande vacatures: 
    Verzorgende IG bij Zorgpartners 
    MBO Verpleegkundige bij Topaz
    Verzorgende IG bij Topaz
    WAN hoofd bij Topaz

  • Als we binnen het opgestelde kandidaatprofiel mogelijkheden zien, dan zetten we onze contacten bij het onderwijs en UWV in. Op die manier kunnen we mogelijk studenten en werkzoekenden aantrekken die geschikt zijn voor de genoemde werkzaamheden.

Meer informatie

We weten dat deze tweede coronagolf weer veel van iedereen vraagt. We hopen je daarom zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Monique van der Heijden via contactpunt@care2care.nl of 06 - 868 44 817.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.