Thema's / Anders werken en organiseren

Arbeidsbesparende innovaties

Uit eerder uitgevoerde inventarisaties naar het gebruik van technologische innovaties onder aangesloten werkgevers blijkt dat werkgevers innovaties nu vooral inzetten ter bevordering van de kwaliteit van zorg. Daar willen we in 2021 verandering in brengen. 

Wat houdt het in?

Om de bij ons werkgevers zo goed mogelijk te ondersteunen, faciliteren we hen in 2021 om de ambities op het gebied van innovatie te realiseren. Dit doen we via inspiratiebijeenkomsten en door het delen van praktijkvoorbeelden en subsidiemogelijkheden. Ook creëren we overzicht in welke regionale spelers actief zijn op dit thema. Door het gesprek aan te gaan met deze partijen onderzoeken we de regionale kansen en knelpunten. 

Voor wie?

Dit project is bedoeld om overzicht te creëren voor de bij ons aangesloten werkgevers.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.