Thema's / Arbeidsmarkt in Beeld

Nieuw: arbeidsmarktprognoses tot 2030

Onlangs publiceerde ABF Research nieuwe arbeidsmarktprognoses tot 2030 voor de zorg- en welzijnssector. Deze prognoses zijn gepubliceerd op een algemeen toegankelijk dashboard via de Onlinetool en kunnen per regio en voor specifieke branches worden bekeken. Op termijn komt ook een regionale rapportage beschikbaar.

Het prognosemodel is door ABF Research ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de partners in het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn (AZW) en RegioPlus (waaronder werkgeversvereniging Care2Care).

Bekijk het model hier. Heb je vragen of wil je meer weten over het prognosemodel of de gepubliceerde resultaten? Neem dan contact met ons op.

Graag ga ik in gesprek met onze leden om met de inzichten vanuit arbeidsmarktonderzoek gezamenlijke aanpakken voor knelpunten te ontwikkelen.
Aart Lodder Beleidsadviseur Arbeidsmarktonderzoek A.Lodder@regioplus.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.