Thema's / Arbeidsmarkt in Beeld

Strategische personeelsplanning

Het daadwerkelijk in de praktijk brengen van ideeën en instrumenten vanuit strategische personeelsplanning (SPP) blijkt regelmatig een grote uitdaging voor organisaties. In 2019 besteedde Care2Care daarom extra aandacht aan SPP door de deelname aan het ISI-project ‘SPP’.

Wat houdt het in?

De georganiseerde activiteiten waren succesvol. Toch blijkt uit de contacten met werkgevers dat de integrale aanpak van SPP (nog) niet voldoende in organisaties is geïmplementeerd. Care2Care ondersteunt werkgevers daarom om de aandacht voor strategisch nadenken over de personeelsplanning vast te houden.
 

Voor wie?

Het doel van dit project is om HR-functionarissen inzicht te bieden in belangrijke thema’s op het gebied van human resources. Zoals de toegevoegde waarde van het gebruiken van arbeidsmarktprognoses en de inzichten van generatiemanagement.

Meer informatie

Wil je meer weten over strategische personeelsplanning? Neem dan contact op met Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl of ​06 - 86 84 95 42.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.