Thema's / Behoud van medewerkers

Regionaal Netwerk Behoud Rijn Gouwe

Houd jij je bezig met de duurzame inzetbaarheid van collega’s en ben je op zoek naar meer kennis, best practices of contacten in de regio om aan de slag te kunnen gaan? Laat je dan inspireren voor en door sectorgenoten uit je eigen regio in het regionale Netwerk Behoud.

Wat is het Netwerk Behoud?

In 2019 is Care2Care gestart met het Netwerk Behoud (voorheen Netwerk Duurzame Inzetbaarheid). Hiermee ondersteunen we aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties om op strategisch en tactisch niveau in te zetten op duurzaam inzetbare medewerkers. Dit doen we door vier keer per jaar een bijeenkomst te organiseren. Hier kunnen deelnemers ervaringen en vragen met elkaar delen rondom duurzame inzetbaarheid en behoud van medewerkers voor de organisatie (of sector). Wanneer deelnemers behoefte hebben aan verdieping op een bepaald thema, dan nodigen we hiervoor een gastspreker uit.

Voor wie is het Netwerk Behoud?

Het netwerk is bedoeld voor HR-/P&O medewerkers, managers, beleidsmedewerkers en alle andere medewerkers in de organisatie die zich op strategisch of tactisch niveau bezighouden met duurzame inzetbaarheid. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van Care2Care.

Wat kun je verwachten?

  • Het uitwisselen van best practices (ook uit andere sectoren).
  • Het bespreken van actuele vraagstukken (zoals zelfleiderschap en generatiemanagement).
  • Inspiratie door kennis en ervaring om elkaar verder te helpen.
  • Kennisontwikkeling dankzij ingevlogen experts.
  • Het vergroten van je netwerk.
  • Je eigen zeggenschap in de invulling van onze bijeenkomsten.
  • De bijeenkomsten zijn ingericht op basis van leren – oefenen, voor optimale resultaten.

Aanmelden

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem je contact op met Maartje Bouwens (maartje@care2care.nl) of Alwin Lusing (alwin@care2care.nl). Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0182 – 35 60 35.

 

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.