Thema's / Behoud van medewerkers

Webinar 'Na het front weer één team vormen'

De eerste golf van de coronacrisis lijkt voorbij. De reguliere zorg wordt ondertussen opgestart. De medewerkers van het front komen weer terug in hun team. En de medewerkers die tijdelijk thuis zaten gaan weer samenwerken met hen die aan het front stonden. Hoe ondersteun je dit proces als HR-professional? Hoe geef je de juiste aandacht en begeleiding aan je medewerkers? Welke ondersteuning moet je nu bieden, zodat zij een eventuele tweede golf (weer) aankunnen?

Om de antwoorden te krijgen organiseerden we op 25 juni in samenwerking met 9 andere regionale werkgeversorganisaties en Zorgbroeders een webinar over het vormen van één team na de coronacrisis. Met de blik en de ervaring vanuit Defensie gaven N.U. Bert Stam EMSD (Kolonel | Chef staf bij Directie Operaties) en Mary van Boxtel (partner bij adviesbureau Ten Have & Partners) inzichten voor HR-medewerkers binnen de gezondheidszorg. Dit alles onder begeleiding van Martijn Hulst (Zorgbroeders).

Heb je het webinar gemist? Geen probleem. Je kunt het webinar terugkijken.  Daarnaast zijn de presentatie van het webinar en twee begeleidende artikelen te downloaden.

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Eventcoördinator & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.