Thema's / Behoud van medewerkers

Wil je ook meehelpen aan de ontwikkeling van vitaliteitsbeleid?

Sinds kort werkt Care2Care samen met Vitale Delta. Dit is een consortium van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Leiden, de Haagse Hogeschool en Hogeschool InHolland. Samen zetten zij zich in voor een gezondheid en vitaliteit van jong tot oud. Dit doen zij door het versterken van veerkracht en eigen regie en het creëren van een gezonde omgeving in de Deltaregio Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Dit jaar organiseert Vitale Delta in samenwerking met Care2Care een digitale enquête. Deze is gericht op factoren die van invloed zijn op de vitaliteit van zorgprofessionals, specifiek verzorgenden en verpleegkundigen werkzaam in zorgorganisaties in Zuid-Holland. Zij zijn voor dit onderzoek op zoek naar organisaties die willen meedoen aan het onderzoek en respondenten kunnen aanleveren. De kennis uit het onderzoek levert handvatten op voor zorgorganisaties bij het ontwikkelen van vitaliteitsbeleid.

Meld je aan

Houd jij je bezig met het behoud en/of de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals en wil jij weten welke factoren van invloed zijn binnen jouw organisatie? Meld je dan aan voor het onderzoek. Het is kosteloos en levert organisatie unieke inzichten en handvatten op om de vitaliteit van zorgprofessionals te bevorderen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Bekijk de toelichting op het onderzoek. Aanmelden van je organisatie om mee te doen kan t/m 31 juli 2020. De online vragenlijst kan dan begin september worden verspreid. En wil je de vragenlijst inzien? Bekijk dan de demo.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.