Thema's / Behoud van medewerkers

"Zorg goed voor jezelf deze zomer"

De afgelopen maanden stond de zorg onder grote druk. Van zorgprofessionals tot de ondersteuning en van HR tot bestuur – iedereen stond op scherp. Nu de eerste hectiek is verdwenen en we met elkaar in een rustiger vaarwater zijn gekomen, kunnen de vaste medewerkers gaan denken aan ontspanning, rust en verwerking.

Daarom sluiten wij ons aan bij de UZomerweken van Utrechtzorg, met als motto: "Zorg goed voor jezelf deze zomer".

Tijdens de zomer bieden we gratis en laagdrempelig online workshops aan die gericht zijn op ontspanning en verwerking. Het aanbod is heel divers, zodat er voor iedereen wel iets bijzit. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als mindmapping, rust in het hoofd, maar ook het verwerken van heftige ervaringen. Zo willen we zorgmedewerkers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun enorme inzet van de afgelopen maanden, én richten we ons op het behoud van deze vitale professionals.

Gratis workshops

Bekijk het workshopaanbod in de agenda.

Maak gebruik van deze kans en deel dit gratis aanbod met je collega's! Heb je vragen over een van de workshops? Neem contact op met Renske Mijderwijk via renske@care2care.nl 

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Eventcoördinator & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.