Thema's / Behoud van medewerkers

Medewerkerspanel Zorg en Welzijn

Naast het werven van nieuw personeel is het behoud van (ervaren) werknemers minstens zo belangrijk. Zeker in deze coronaperiode is het goed om te kijken naar wat nodig is op dit vlak en welke lessen er te leren zijn van het werken tijdens de coronapiek. Vanuit beleid zijn er vaak ideeën over wat de wensen en gedachtes zijn van werknemers, maar beleid werkt het beste wanneer er draagvlak voor is onder degenen voor wie het beleid er is. Het doel van dit project is daarom om een breed gedragen basis op te halen voor een visie, ondersteund voor en door zorgprofessionals.

Wat houdt het in?

Om zorg- en welzijnsprofessionals mee te laten denken, organiseren wij het Medewerkerspanel Zorg en Welzijn. Deelnemende zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen tijdens deze bijeenkomst knelpunten aangeven over vooraf gecommuniceerde thema’s. Ook kunnen zij de oplossingen bieden die zij zelf zien. Alle ideeën kunnen we vervolgens met elkaar op de regionale agenda zetten.

Voor wie?

Het Medewerkerspanel Zorg en Welzijn is bedoeld voor alle medewerkers van bij ons aangesloten werkgevers.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Medewerkerspanel Zorg en Welzijn, kijk dan eens bij informatie over de laatste bijeenkomst. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl of ​06 - 86 84 95 42.

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.