Thema's / Behoud van medewerkers

Regionale mobiliteit

De afgelopen jaren hebben veel werkgevers ingezet op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Een goede ontwikkeling die we de komende jaren zeker moeten vasthouden. Toch is investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers alleen onvoldoende en moeten we ons de komende jaren gaan richten op de stappen die nodig zijn om ons voor te bereiden op de arbeidsmarkt van 2040. Dit betekent dat we ons meer moeten gaan richten op het behoud van werknemers voor de sector in plaats van voor de organisaties. Eén van de manieren om dit te bewerkstelligen is het bevorderen van de regionale mobiliteit in de regio.

Wat houdt het in?

Samen met de aangesloten werkgevers maken we in 2021 een eerste inventarisatie van de mogelijke loopbaanpaden voor alle branches in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe.

Voor wie?

Dit project is bedoeld om de bij ons aangesloten werkgevers meer inzicht te geven in het behouden van medewerkers voor de sector zorg en welzijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over strategische personeelsplanning? Neem dan contact op met Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl of ​06 - 86 84 95 42.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.