Thema's / Behoud van medewerkers

E-magazine 'Digitale zorg- en welzijnsprofessionals'

Door de druk op de zorg moeten veel werkgevers hun werk efficiënter en slimmer inrichten. Veel organisaties zetten in op technologische zorginnovaties, maar hoe zorg je voor digitaal vaardige medewerkers? Het e-magazine Digitale zorg- en welzijnsprofessionals kan je daarbij een handje op weg helpen.

ZorgZijn Werkt en Care2Care vinden het belangrijk dat medewerkers in de sector zorg en welzijn over voldoende digitale vaardigheden beschikken. In de praktijk zien we dat velen angst, schaamte of stress ervaren wanneer ze niet uit de voeten kunnen met een digitale toepassing. Hierdoor zijn er medewerkers die niet herintreden of zelfs de zorg definitief verlaten. 

​Deze ongewenste uitstroom kan worden voorkomen als werkgevers tijdig investeren in de vaardigheden van hun medewerkers. In het e-magazine hebben we inspirerende ervaringsverhalen van collega-instellingen, maar ook onderwijsinstellingen en digicoaches uit de regio voor je gebundeld. Daarnaast bieden we je waardevolle feiten en tools die je kunt gebruiken om in je eigen organisatie aan de slag te gaan. ​

Meer informatie

Wil je weten wat wij hierin kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met projectleider Maartje Bouwens via maartje@care2care.nl of 06 – 86 84 95 42. 

 

 

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.