Thema's / Behoud van medewerkers

Juist nu is zelfzorg noodzakelijk

Sterk in je werk, zorg voor jezelf start met een campagne ‘Juist nu’ vanuit het gratis loopbaantraject van CNV Zorg en Welzijn en RegioPlus. Voor veel medewerkers in zorg en welzijn is het werk tijdens de coronapandemie erg veranderd. Er ligt extra druk op medewerkers, mentaal en fysiek. De zorg draaiende houden staat voorop. Er was en is voor hen weinig tot geen tijd om even bij zichzelf stil te staan. De kans is groot dat veel medewerkers zichzelf voorbijlopen.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf start met een campagne ‘Juist nu’ vanuit het gratis loopbaantraject van CNV Zorg en Welzijn en RegioPlus. Voor veel medewerkers in zorg en welzijn is het werk tijdens de coronapandemie erg veranderd. Er ligt extra druk op medewerkers, mentaal en fysiek. De zorg draaiende houden staat voorop. Er was en is voor hen weinig tot geen tijd om even bij zichzelf stil te staan. De kans is groot dat veel medewerkers zichzelf voorbijlopen.

Daarom is het ‘Juist nu’ de tijd voor zorg- en welzijnsmedewerkers om samen met een deskundige coach te kijken naar de taken en hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen in hun werk. De campagne richt zich met name op de huidige zorg- en welzijnsprofessionals. Sterk in je werk biedt hen juist nu steun aan om weer zelf de regie te pakken en sturing te geven aan hun loopbaan om hen daarmee voor de sector te behouden. Sterk in je werk is ook toegankelijk voor medewerkers in andere sectoren die de overstap naar Zorg en Welzijn willen maken. 

Kijk voor meer informatie op: www.sterkinjewerk.nl.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.