Thema's / Behoud van medewerkers

Ronde 2 'Training tot digicoach' nu geopend

Wil jij binnen jouw zorgorganisatie een of meerdere medewerkers opleiden tot digicoach? Ronde 2 van de subsidieregeling ‘Training tot digicoach’ staat nu open voor aanvragen.

Het doel van deze regeling is om de digivaardigheid van zorgmedewerkers te vergroten. Door eigen medewerkers op te leiden tot digicoach kunnen zij collega’s verder helpen met digitale vragen. Een digicoach herkent collega’s met beperkte digitale ervaring en kan hen wegwijs maken in de digitale wereld.

Aanvragen

Je kunt je aanvraag indienen via de website van ZonMw. Hier staan ook alle voorwaarden uitgebreid beschreven. De vorige ronde was erg populair en het voucherplafond was snel bereikt. Wacht dus niet te lang met je aanvraag. 

E-magazine

In het onlangs gepubliceerde e-magazine ‘Digitale zorg- en welzijnsprofessionals’ hebben we inspirerende ervaringsverhalen van collega-instellingen, maar ook onderwijsinstellingen en digicoaches uit de regio voor je gebundeld. Daarnaast bieden we je waardevolle feiten en tools die je kunt gebruiken om in je eigen organisatie aan de slag te gaan. Je kunt het magazine hier gratis downloaden. 

De kennis die ik heb opgedaan tijdens de verbetertrajecten tijdens mijn master zet ik met veel plezier in voor Care2Care en onze leden.
Maartje Bouwens Projectleider Duurzame Inzetbaarheid & Innovatie maartje@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.