Thema's / Behoud van medewerkers

Save the date - Arbeidsmarktsymposium 2021

Op dinsdagmiddag 5 oktober 2021 organiseren ZorgZijn Werkt en Care2Care hun jaarlijkse regionaal arbeidsmarktsymposium. Het thema van dit jaar is ‘Groots denken, lokaal samen doen’.  

Terugblikken, vooruitkijken en inspireren

ZorgZijn Werkt en Care2Care organiseren het symposium om werkgevers in de regio mee te nemen in relevante ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Een symposium waarin we terugblikken, vooruitkijken en inspireren. Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma samengesteld. Het thema ‘Groots denken, samen lokaal doen’ sluit goed aan bij de samenvoeging van ZorgZijn Werkt en Care2Care. 

Thema’s

De thema’s die tijdens het symposium aan bod komen bepalen wij met en voor jou. Wat zou je graag terug willen zien of willen horen? Op welk gebied zou je concrete tips willen ontvangen om mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie? Laat het ons graag weten.

Meer informatie

Zet de datum alvast in je agenda of meld je aan. Eind augustus ontvang je de officiële uitnodiging. Hierin vertellen we je graag meer over de exacte invulling van deze middag. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-voorschriften voor het organiseren van bijeenkomsten.

Vragen?

Neem gerust contact op met Renske Mijderwijk, projectleider, via  renske@care2care.nl of 06 - 86 84 01 95. 

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Projectleider & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.