Thema's / Instroom van nieuwe medewerkers

Care2Care werkt samen met UWV Leiden en Gouda

Care2Care en UWV zijn een samenwerking gestart. Eens per maand sluiten Esther Breunese (Regionaal Contactpunt) en Monique van der Heijden (Sterk in je werk) aan bij het Werkpunt van UWV in Leiden. In Gouda is dit eens per twee weken. Daar informeren zij geïnteresseerden in werken in zorg en welzijn over de mogelijkheden en kansen in deze mooie sector.

Esther vertelt: ‘In maart ’20 zijn we samen met het UWV gestart in Leiden. Sommige mensen hebben we kunnen helpen met algemene informatie over de sector en anderen hebben we links naar handige websites kunnen meegeven. Weer anderen hadden vragen over opleidingen. En een aantal mensen had interesse om via het Sterk in je werk traject samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn te onderzoeken waar ze goed in zijn, waar hun kansen liggen en wat ze daarvoor nodig hebben. Wij vonden het heel leuk om iedereen een stukje op weg te helpen en zien ernaar uit deze succesvolle ochtend een vervolg te geven!’

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.