Thema's / Instroom van nieuwe medewerkers

Jongerencampagne

Jongeren zijn de toekomst. Naast millenials hebben we nu ook te maken met een nieuwere generatie: Generatie Z. Jongeren vragen om andere manier van communiceren. Onder andere doordat hun puberbrein het lastig vindt om belangrijke keuzes te maken, te plannen en structuur aan te brengen.

Wat houdt het in?

Jongeren zullen geïnspireerd moeten worden om bewust(er) te kunnen kiezen voor de sector zorg en welzijn. Wat trekt jongeren bijvoorbeeld aan in een opleiding? Waar lopen ze tegenaan? En welke branche stromen het minst aantal jongeren uit of vertrekken ze juist het snelst? De antwoorden op deze vragen proberen we in kaart te brengen door samen op te trekken met project Voorlichting en het onderwijs in onze regio.

Voor wie?

Dit project is bedoeld voor jongeren die (mogelijk) interesse hebben in een opleiding of baan in zorg en welzijn.

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Eventcoördinator & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.